Hej bloggen!! | Pauline Akalinlis

Pauline Akalinlis

Annons

Hej bloggen!!

Som jag sa så har internet där uppe vart helt kaos! Men nu är lilla jag hemma och ligger i min underbara soffa 😀 Och kollar på reprisen av VS fashion show! Man kan ju inget annat än att älska dom dära Bh:arna? Helt underbara!! 

Tänkte berätta lite om dagarna i fjällen och så..När vi kom dit sent på kvällen så packade vi upp osv, Hände inte så mycke! Dagen efter blev det tyvärr ingen skidåkning utan vi tog det bara lungt och åt en god lunch och bara myste, Det va ju som sagt julafton 🙂 På kvällen så åt vi som alla andra julbord och julgodis 😉 Avslutade dagen med spel och glögg! På tisdagen blev det grymt mycket skidor, Va helt slut efter hihih..Skidor är nog det bästa som finns bara åka ner från alla backar och bara njutaaa! Vi kollade på film nästan varje kvälll förutom på onsdagen, då spelade vi bowling och spelade plump. Jag vann första serien och Josefine andra 🙂 Idag så gick vi upp runt 9 kanske? Åt frukost, städade och åkte hem till Sthlm 😉 Resan gick ovanligt bra och skrattade typ hela vägen hem! heheh. Min jul har varit helt underbar och bästa på länge, Kunde inte spänderas på någon bättre plats eller bättre människor 😀 Så jag är nöjd!  

Här får ni någon bild från julafton när vi klädde granen!!IMG_2465IMG_2479

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats