Mondays suck...-.- | Pauline Akalinlis

Pauline Akalinlis

Annons

Mondays suck…-.-

Jag hatar måndagar, har alltid gjort kommer alltid göra! Dagen flöt på ovanligt bra faktiskt 😉 Hade hemkunskap och vi gjorde lussebullar..Eftersom jag inte “äter” socker så smakade jag en halv iallafall! Stressade hem som en galning och packade min träningsväska och gjorde en sida i matteboken och nu sitter jag på bussen till Farsta för att köra ett Jympa pass! 🙂 Skönt att röra på mig lite..Kanske kör en Cirkelfys imorgon men vi får se! Bloggningen va inte så himla bra i helgen men hade fullt upp! Kan berätta vad jag gjorde ikväll 😉 Puss
Skaffade en ny Twitter idag @PAkalinli ❤❤❤

20121126-172237.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats